Tysk Jaktterrier
TJTK 40 år - 1980-2020

Välkommen till en helg med Tysk Jaktterrier Klubb i Uppsala!

Hela helgen, förutom rasspecialen, anordnas på Scandic Uppsala Nord, Gamla Uppsalagatan 50, Uppsala.

Lördag 18 mars

09:00
Rasspecial på Börje-Hässelby Gård strax utanför Uppsala. Tänk på att utställningen hålls i ett ridhus som kan vara kallt. Ta på varma kläder! Enklare servering finns på plats med möjlighet att köpa fika och matiga baguetter/wraps. Mer information och anmälningsformulär finns under Utställning > Rasspecial.

På Scandic Uppsala Nord:

14:00 (cirka, förutsatt att utställningen hinner bli klar)
Genomgång av tandräkning och diskussion om avelsfrågor med Josef Andritzky, avelsråd i både internationella federationen och tyska klubben för tysk jaktterrier. Öppet för alla intresserade medlemmar!
(Klubben fixar tolkning och bjuder på fika under eftermiddagen)

19:00
Middagsbuffé på hotellet (150 kr/person)

Söndag 19 mars

09:30 (fika finns framdukat från 09:00)
Årsmöte

12:00
Lunchbuffé på hotellet (150 kr/person)

13:00
Vildsvinsprov i hägn, Almunge (anmälan sker via hundmerit.se, mer information hittar du under Prov > Anmäla till prov)

Viktiga datum inför årsmötet:

26 februari måste eventuella motioner vara styrelsen tillhanda. Tänk på att motioner måste vara undertecknade och lämnas in skriftligen, helst via e-post, till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

28 februari är sista dagen för anmälan till rasspecialen.

5 mars måste ansökningar gällande vandringspriser vara klubbens sekreterare tillhanda. Alla vandringspriser är sökpriser! Alla statuter hittar du under menyn Vandringspriser.
Och du som fick pris förra året: Tänk på att det är förra årets pristagare som ansvarar för att se till att vandringspriserna finns tillgängliga på klubbmötet.

6 mars är sista dagen för att anmäla om du vill delta på middagsbuffén och/eller lunchbuffén. Anmäl dig via mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och betala in motsvarande belopp till TJTK:s plusgiro 197174-6 eller swisha till 123 636 95 65 i samband med anmälan.

Vi ses i mars!

Tack till sponsorerna för internationella provet